Software

EasyDayCare verlicht uw administratie, helpt u plannen en behoudt het overzicht. Een must have voor elk modern kinderdagverblijf!

Planning, maaltijden, dagrapportjes, facturen… een kinderdagverblijf runnen vraagt een hele hoop papierwerk. Met EasyDayCare is dit verleden tijd: alles staat gecentraliseerd en beveiligd op uw computer of op onze Cloud servers in een klasse A-datacenter.

Het programma is gemaakt door mensen met een jarenlange ervaring in de kindzorgsector. Met enkele klikken maakt u dagrapportjes, facturen en aanwezigheidsregisters. Alles is conform de regelgeving van Kind&Gezin en wordt continu bijgewerkt door ons IT-team.

Nieuwsgierig geworden? Wij geven u een vrijblijvende demonstratie in uw kinderdagverblijf.

Vandaagscherm

In één oogopslag ziet u de geplande kindjes en personeelsleden voor vandaag. De ouder krijgt op het einde van de dag een verslagje met de tijdsregistratie, het menu, belangrijke informatie en leuke foto’s van activiteiten.

Kindfiches

Met EasyDayCare kunt u een eindeloos aantal fiches aanmaken voor uw kindjes, zodat u hun gegevens altijd bij de hand heeft. U kunt er onder ander het opvangplan, de contactgegevens, de medische fiche en de observatiefiche bijhouden.

Nood

Noodnummers, crisisprocedure, evacuatielijst met alle aanwezige kinderen en personeel: alles is direct opvraagbaar door één klik op de noodknop.

Agenda

Hier beheert u de planning van de kinderen en het personeel. Bezetting controleren, afwezigheden inplannen, personeelswissels.... Met enkele klikken voert u het uit!

Financieel

Met enkele muisklikken uw facturen aanmaken, afdrukken en verzenden: het kan met EasyDayCare! En dit volledig conform de regelgeving. Met EasyDayCare kunt u factureren met dagprijzen, maandprijzen of het IKT-systeem, met of zonder voorschot.

Rapporten

Een aanwezigheidsregister, verjaardagslijst, boodschappenlijst of lijst met alle gegevens van de kindjes: in enkele seconden verschijnt een gedetailleerd rapport op uw scherm.

Maaltijden

Het menu van de dag verschijnt automatisch in het dagrapport. U kiest zelf of de kinderen automatisch volgens leeftijd of manueel verschuiven van maaltijdgroep. Uit EasyDayCare haalt u overzichten van uw maaltijden (met allergieën), een boodschappenlijst en een bestelvoorstel gebaseerd op de planning.

Personeelsbeheer

Tijdsregistratie, afwezigheden bijhouden, kilometers ingeven, snelle en eenvoudige loonsverwerking. U krijgt een mooi overzicht van de personeelsplanning per dag, week, maand of jaar en mailt deze gemakkelijk door naar uw personeel.