Exclusieve samenwerking

Winkind (Marius Software) is al meer dan 20 jaar marktleider in software voor gesubsidieerde kinderdagverblijven. Eind 2012 beslisten EasyDayCare en Winkind hun krachten en kennis te bundelen om een totaalpakket te bieden dat zowel in de leefgroepen als in de burelen tot zijn recht komt.

Met EasyDayCare registreren kinderverzorgsters in de leefgroepen aanwezigheden en versturen ze het dagverslagje naar de ouders. Winkind neemt de aan- en afwezigheden automatisch aan, zodat u enkel nog de facturatie dient te controleren.

EasyDayCare biedt nog veel meer extra’s, zoals medicatie-alarmen, maaltijden, personeelsadministratie en interne communicatie. Het is dus de perfecte aanvulling op Winkind om ook in de leefgroepen in te zetten op digitalisering.

Onze samenwerking was meteen succesvol: elke maand kiezen tal van gesubsidieerde kinderdagverblijven voor EasyDayCare en Winkind. Klik hier voor meer info betreft Marius Software.

 

net2

Net2 Entry

EasyDayCare kan rechtstreeks gekoppeld worden aan onze toegangscontrolesystemen. Zo slaat u twee vliegen in één klap: de toegang tot uw kinderdagverblijf is onder controle en uitstekend beveiligd én de registratie van de kindjes gebeurt volledig automatisch, dit zowel binnen EasyDayCare als naar Winkind.

De voordelen spreken voor zich: een waterdichte facturatie, een correcte evacuatielijst van alle aanwezige kindjes en niet onbelangrijk: geen meningsverschillen met ouders meer over de juiste aanwezigheidstijdstippen van de kindjes.

Hoe werkt dit? De ouder geeft bij het aankomen de persoonlijke toegangscode of badge in, de deur opent en het kindje wordt automatisch ingelogd. ‘s Avonds geeft de ouder de code/badge opnieuw in en bevestigen de kinderverzorgsters in EasyDayCare dat het kindje meegaat naar huis. Zo zijn alle uren correct geregistreerd en staan ze klaar voor facturatie!