Ons verhaal

In 2006 startten Vicky en Adam met kinderdagopvang Teigertje. Al snel voelden ze de nood aan een softwareprogramma om hen te ondersteunen bij de planning, heen- en weerschriftjes en de administratie. Na wat research kon geen enkel bedrijf hen verder helpen, omdat dergelijk systeem toen niet bestond. Ze beslisten daarop om samen zelf een softwareprogramma te ontwikkelen dat na het zoeken naar enkele geschikte namen tot EasyDayCare (EDC) werd gedoopt.

Een eerste versie van EDC draaide proef in Teigertje in 2006, toen nog een mini-crèche. De kinderverzorgsters waren meteen enthousiast: het was een leuk programma én ze hadden meer tijd vrij voor de kindjes! Er kwamen zo veel vragen van nieuwsgierige kinderdagverblijven en positieve reacties van ouders dat Vicky en Adam besloten hun programma te commercialiseren.

In 2008 zijn ze dan beginnen proefdraaien met enkele kinderdagverblijven en in 2010 verkochten ze met enige trots hun allereerste licentie. Op vandaag zijn er reeds meer dan 960 licenties in gebruik door hun trouwe klanten.