Opleiding Winkind-EasyDayCare

Blog categorieën:

Dinsdag 16 februari mochten wij negen klanten verwelkomen voor de opleiding Winkind-EasyDayCare. Na een drankje en een hapje waren ze klaar voor twee uur vol handige weetjes en nieuwe features.
De klanten die op de vakbeurs Kinderopvang langskwamen wisten al dat wij werken aan een nieuwe lay-out. Ook de klanten die op de opleiding waren, kregen dit te zien en mochten het uitproberen. Ze waren alvast enthousiast!

Sonja Machielsen, zaakvoerder van kdv Vijverbeek in Asse, uitte meteen haar enthousiasme over de heen- en weerschriftjes. “Onze begeleidsters en ouders vinden het fantastisch en het werkt zeer vlot.”

Petra Van Deynze van Kinderlach in Eeklo voegde hieraan toe dat zij EasyDayCare reeds twee jaar voor zeer veel administratie gebruiken: maaltijden, dagrapportjes, aanwezigheidsregisters, facturatie, … Ze maakte op de opleiding kennis met de personeelsadministratie en ging dit de volgende dag meteen opstarten. Zo zal ze een nog duidelijker overzicht krijgen van het aantal kindjes en personeelsleden die aan- of afwezig zijn op elk moment van de dag.

Ook Heidi en An van Knuffelboom (UZ Gent) vonden de opleiding leerrijk. Zij zijn onlangs opgestart met EasyDayCare en wilden graag hun kennis over het programma vergroten om hun kinderverzorgsters bij te blijven. De verzorgsters weten al veel over EasyDayCare omdat ze hier heel enthousiast mee aan de slag gegaan zijn.

Kortom: het was een gezellige en boeiende avond, bedankt hiervoor aan alle deelnemers!