Nieuws

Op bezoek bij De Kaboutertuin in Weerde

De Kaboutertuin is een begrip in Weerde: het kinderdagverblijf bestaat al 25 jaar. Op 1 januari 2015 verhuisden ze naar een prachtige nieuwbouw aan de overkant van de straat. Verantwoordelijke Caroline zag de verhuis als een kans om te moderniseren en besloot te starten met EasyDayCare.

Op bezoek bij kdv Kind Jezus in Turnhout

Kinderdagverblijf Kind Jezus is reeds ruim twee jaar klant bij EasyDayCare. Onlangs openden ze hun nieuwbouw ‘Claartje’ aan de Clarissendreef, met plaats voor 112 kindjes.

Bieke Mertens is de administratieve coördinator van Kind Jezus. “Wij werken heel graag met het programma. De facturatie van EasyDayCare naar Winkind verloopt zeer vlot. De heen- en weerschriftjes vullen onze begeleidsters heel zorgvuldig in, waardoor ook de ouders blij zijn met dit dagelijks verslagje.”

Opleiding Winkind-EasyDayCare

Dinsdag 16 februari mochten wij negen klanten verwelkomen voor de opleiding Winkind-EasyDayCare. Na een drankje en een hapje waren ze klaar voor twee uur vol handige weetjes en nieuwe features.
De klanten die op de vakbeurs Kinderopvang langskwamen wisten al dat wij werken aan een nieuwe lay-out. Ook de klanten die op de opleiding waren, kregen dit te zien en mochten het uitproberen. Ze waren alvast enthousiast!

Pagina's