Wie we zijn

Ons verhaal

In 2006 startten Vicky en Adam met kinderdagopvang Teigertje. Al snel voelden ze de nood aan een softwareprogramma om hen te ondersteunen bij de planning, heen- en weerschriftjes en de administratie. Na wat research kon geen enkel bedrijf hen verder helpen, omdat dergelijk systeem toen niet bestond. Ze beslisten daarop om samen zelf een softwareprogramma te ontwikkelen dat na het zoeken naar enkele geschikte namen tot EasyDayCare (EDC) werd gedoopt.

Een eerste versie van EDC draaide proef in Teigertje in 2006, toen nog een mini-crèche. De kinderverzorgsters waren meteen enthousiast: het was een leuk programma én ze hadden meer tijd vrij voor de kindjes! Er kwamen zo veel vragen van nieuwsgierige kinderdagverblijven en positieve reacties van ouders dat Vicky en Adam besloten hun programma te commercialiseren.

In 2008 zijn ze dan beginnen proefdraaien met enkele kinderdagverblijven en in 2010 verkochten ze met enige trots hun allereerste licentie. Op vandaag zijn er reeds meer dan 960 licenties in gebruik door hun trouwe klanten.

Onze principes

Uw werk en passie voor kinderen zijn uw toekomst

Bij EasyDayCare staat kwaliteit voorop. Kwaliteit die wij kunnen leveren door het teamwork van onze medewerkers. Hun toewijding, diepgaande vakkennis en passie laten ons toe om voortdurend te innoveren en onze klanten te blijven bekoren. Ons bedrijf telt momenteel tien medewerkers en stuk voor stuk streven zij ernaar om het hoogst mogelijke kwaliteitsniveau te behalen in alle aspecten van onze business.

Onze core business bestaat uit software, hardware, beveiliging en websites. Deze visie op een totaalaanbod laat ons niet alleen toe om op lange termijn fantastische klantenrelaties uit te bouwen maar ook duurzame businessresultaten neer te zetten.

 • Kwaliteit
 • Service
 • Veiligheid
 • Vertrouwen
 • Flexibiliteit
 • Opleidingen

  Waarom voor ons kiezen?

  Kwaliteit

  Onze klantenrelaties zijn gebaseerd op vertrouwen en eerlijkheid.

  Marktleider

  EasyDayCare kwam als eerste op de markt met een software en is, samen met Winkind, marktleider in...

  Veelzijdig

  EasyDayCare is breed inzetbaar in de kindzorgsector. Planning, registratie, facturatie, maaltijden...

  Up-to-date

  Ons IT-team werkt het programma continu bij, om zo helemaal aan uw wensen te voldoen.